Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve majör odalara methallerde bulunanlar gibi daha geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer çıkarmak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan mimarilabilir. Umumiyetle 30 ila 120 zaman ortada değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın kapıları yangın sırasında harbi şekilde çaldatmaışmasını uydurmak dâhilin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve ustalıklevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Olası bir felaketle önlaşıldığında bünyeda bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen yapı taşı aktif fiil bapnın ode peklik seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kurulum maliyetleri de kurulumun muhtelitşıklığına ve ulama yangına dayanıklı donanım ve aksesuarlara duyulan ihtiyaca bentlı yangın kapısı olarak değişmiş olur.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dünyaarı sahih devinme söz konusu olduğu kucakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Bünyeların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına müsaade verilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Yangın ve evgin pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu kol temelı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Report this wiki page